C2 Mod

Discussion Related to the ARMA 3 Server and ARMA 3 in General.
Focke66
Posts: 309
Joined: Wed Feb 26, 2014 6:56 pm
Location: Sixburgh, PA

C2 Mod

Postby Focke66 » Wed Mar 30, 2016 11:59 am

Lately it is placing permanent map marks on global, and should not be used until fixed. It gives away too much and asking players to stop, well we know how that goes.

jappie2
Posts: 164
Joined: Sun Dec 07, 2014 4:30 pm

Re: C2 Mod

Postby jappie2 » Thu Mar 31, 2016 7:58 am

Confirming his observations, it does indeed do that. There is a way for players to remove them when it happens, but it has to be the guy that placed them in the first place. Reading the documentation gives this information:

"Waypoints are connected by blue lines on the interface and the main map. To toggle off the main-map lines, set difficulty to Veteran or elite."

Is this an option?

MadCheese
Posts: 5
Joined: Sun Mar 27, 2016 7:13 am

Re: C2 Mod

Postby MadCheese » Thu Mar 31, 2016 5:30 pm

Hi guys... I'm really sorry for this. There were indeed two commands on global level. I will prepare a hotfix :)

User avatar
Apollo
Posts: 305
Joined: Tue Nov 17, 2015 7:51 pm

Re: C2 Mod

Postby Apollo » Thu Mar 31, 2016 11:11 pm

MadCheese wrote:Hi guys... I'm really sorry for this. There were indeed two commands on global level. I will prepare a hotfix :)


Hey man thanks for stopping by and fixing this, its really appreciated! We really like your mod! Come play on the server sometime!
Last edited by Apollo on Fri Apr 01, 2016 3:05 am, edited 1 time in total.
Image

jappie2
Posts: 164
Joined: Sun Dec 07, 2014 4:30 pm

Re: C2 Mod

Postby jappie2 » Fri Apr 01, 2016 2:21 am

The actual mod author stepping by to help a server with the mod. Now this is what i call a game with a good community!

Focke66
Posts: 309
Joined: Wed Feb 26, 2014 6:56 pm
Location: Sixburgh, PA

Re: C2 Mod

Postby Focke66 » Fri Apr 01, 2016 4:17 am

MadCheese wrote:Hi guys... I'm really sorry for this. There were indeed two commands on global level. I will prepare a hotfix :)


Love the MOD and the effort you put in. Super enjoyable!

MadCheese
Posts: 5
Joined: Sun Mar 27, 2016 7:13 am

Re: C2 Mod

Postby MadCheese » Fri Apr 01, 2016 5:56 pm

well i may have to add that it's pretty great to see a warfare community that's alive and well and also happy to use my addon :)

i witnessed first hand how a base got ratted out by C2 last night. kills everything. i'm gonna hop on the server, maybe someone can help me spot the markers

MadCheese
Posts: 5
Joined: Sun Mar 27, 2016 7:13 am

Re: C2 Mod

Postby MadCheese » Sat Apr 02, 2016 5:47 am

Issue is fixed, addon is updated. Thanks a lot for yourhelp, looking forward to see u guys on the field :)

https://forums.bistudio.com/topic/177967-c2-command-and-control-form-asm/?p=3003394

User avatar
omon
Site Admin
Posts: 447
Joined: Sun Jan 12, 2014 5:12 pm
Location: Renton, WA

Re: C2 Mod

Postby omon » Sat Apr 02, 2016 8:47 am

do you have short version of how to use the mod like basic keys ?

MadCheese
Posts: 5
Joined: Sun Mar 27, 2016 7:13 am

Re: C2 Mod

Postby MadCheese » Sun Apr 03, 2016 7:03 am

there's a manual included ith the keybinds but I can also help u out on TS :)


Return to “ARMA 3”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest